JoeriKempkes.nl blog

Bekijk op deze pagina de nieuwste blogs van Joeri Kempkes“Improve Your Health!” in Gelderland (regio Arnhem – Elst – Nijmegen)

Neem Contact Op!

Waarom zijn tussendoortjes belangrijk?

Waarom zijn tussendoortjes belangrijk?

Je hoort het tegenwoordig steeds meer en het wordt veel geadviseerd: de tussendoortjes. Zoals je wellicht nu al weet zijn tussendoortjes erg belangrijk en behoren deze tot de basis van een gezond voedingspatroon, maar waarom eigenlijk? In deze blog lees je het antwoord op deze vraag!

lees meer
De ontbijtkoek

De ontbijtkoek

Ik analyseer vaak verschillende voedingspatronen om mensen te helpen, hierdoor krijg ik inzicht in vele gebruikte producten. Tot mijn verbazing komt de ontbijtkoek vaak aan bod en wordt deze het meest genuttigd als ontbijt of tussendoortje. Zelf denk ik dat mensen kiezen voor de ontbijtkoek, omdat deze makkelijk, snel en lekker is. In de supermarkt kun je deze tegenwoordig kopen in handige meeneem verpakkingen die natuurlijk ideaal zijn om mee te nemen en snel te nuttigen. De vraag is echter: “Is de ontbijtkoek wel dat ideale tussendoortje?”

lees meer
CARDIO OF KRACHTTRAINING?

CARDIO OF KRACHTTRAINING?

Allereerst super goed dat je de stap hebt genomen om wat aan je lichaam te doen, echter is het nu kijken welke trainingsmethode het beste aansluit bij jouw doelstelling. Met deze blog hoop ik je hierbij te helpen en je wat meer inzicht te kunnen geven in het verschil tussen cardio en krachttraining met betrekking tot de doelstelling afvallen.

lees meer
SMOOTHIE TIP

SMOOTHIE TIP

Heb jij wel eens van smoothies gehoord? Een smoothie is een ideale manier om je vitamines gemakkelijk en snel binnen te krijgen. Je brengt wat gezond fruit of groenten in een blender, mixen en drinken maar. Het is super handig, probeer het een keer uit! Bij deze een handige tip ten aanzien van het maken van jouw smoothie.

lees meer

Inloggen bij JoeriKempkes.nl

Wachtwoord vergeten?

Joeri Kempkes
Joeri Kempkes
"Improve Your Health!"
Gelderland: Arnhem - Elst - Nijmegen
Heeft u na het bekijken van alle informatie op mijn website interesse gekregen in een van mijn diensten of twijfelt u nog ergens over en wilt u meer informatie? Neem gerust eens contact met mij op via onderstaande button. Ik probeer uw vraag zo goed mogelijk te beantwoorden en help u graag verder.
Neem Contact Op!

Volg Joerikempkes.nl op Facebook