Algemene Voorwaarden

1. Deze voorwaarden zijn van toepassing indien de deelnemer zich heeft aangemeld voor personal training, persoonlijk online trainingsschema, persoonlijk online voedingsschema of een massage aan huis bij JoeriKempkes.nl

2. Wanneer de cliënt verhindert is, dient dit 24 uur voor aanvang van de personal training of massage aan huis behandeling gemeld te worden bij Joeri Kempkes door mondeling of telefonisch contact. Bij het uitblijven van deze melding of te laat afmelden vervalt het recht op de personal training of massage aan huis en zal de betaling van deze training of massage voldaan moeten worden.

3. Wanneer de personal training of massage aan huis door afwezigheid van de cliënt niet op het afgesproken tijdstip kan starten zonder dat dit ruim van tevoren is aangegeven, zal de personal training duren tot 60 minuten en de massage aan huis tot 40 of 70 minuten na oorspronkelijke aanvang van de afspraak.

4. Bij afmelding van een personal training of massage aan huis door Joerikempkes.nl kunt u de gemaakte afspraak op een ander moment inhalen. Er zal samen gekeken worden naar een geschikt moment.

5. JoeriKempkes.nl is bevoegd om ten alle tijden een gemaakte afspraak te annuleren.

6. JoeriKempkes.nl kan het leveren van zijn diensten stopzetten. Er zal met de klant naar een oplossing gezocht worden. De klant wordt tijdig op de hoogte gesteld wanneer hij een dergelijke situatie ziet aankomen.

7. Bij ernstige ziekte of langdurige blessures kan uw abonnement of pakket tijdelijk stilgezet worden. Dit dient u in een duidelijke brief (inclusief medische verklaring) vooraf aan de stopzetting aan te geven. Abonnementen of pakketten kunnen maximaal 10 weken worden stopgezet, hierna zal het pakket of abonnement weer automatisch van start gaan.

8. In de trainingszalen is het dragen van binnenschoenen verplicht en sportkleding (mouwloze hemdjes bij mannen zijn niet toegestaan) is verplicht evenals een handdoek gebruiken (eventueel te leen bij de balie) tijdens het trainen i.v.m. hygiëne.

9. Het gebruik van consumpties binnen de trainingszalen is alleen toegestaan in een afsluitbare bidon/fles. Zelf meegebrachte dranken zijn toegestaan. In de trainingszalen zijn etenswaren niet toegestaan.

10. JoeriKempkes.nl geeft u de mogelijkheid kostbaarheden op te bergen in de kluisjes van de sportschool. JoeriKempkes.nl is niet aansprakelijk voor vermissing, verduistering, diefstal, schade, zowel direct als indirect, respectievelijke van of aan goederen van deelnemers. Sporttassen of andere bagage mogen niet worden meegenomen in de trainingszalen.

11. De voor u beschikbaar gestelde faciliteiten dienen netjes behandeld te worden. Bij vernieling en/of beschadiging is JoeriKempkes.nl gemachtigd de kosten in rekening van de overtreder te brengen.

12. Aanwijzingen door Joeri Kempkes dienen ten alle tijden worden opgevolgd. JoeriKempkes.nl heeft de veiligheid hoog in het vaandel staan. JoeriKempkes.nl kan echter niet aansprakelijk worden gesteld voor enig lichamelijk letsel en gevolgschade. U traint of word gemasseerd op volledig eigen verantwoording. Bij twijfel vraag altijd een instructeur om advies en/of raadpleeg uw huisarts/dokter.

13. Bij opzettelijke vernieling, diefstal en/of bedreiging(en) zal te allen tijde aangifte gedaan worden bij de politie. JoeriKempkes.nl beslist dan ook over een tijdelijke of totale ontzegging in de sportschool.

14. Roken en of alcohol drinken binnen een gemaakte afspraak met JoeriKempkes.nl is niet toegestaan.

15. Wij verzoeken u geen mobiele telefoons te gebruiken tijdens de personal training of massage aan huis. Wij gunnen iedereen de mogelijkheid om rustig en ontspannen te werken aan de gezondheid.

16. Zoals u wellicht hebt opgemerkt, vragen wij u om uw persoonsgegevens te verstrekken. Wij verzamelen deze gegevens uitsluitend voor het opstellen van een voor u verantwoord en passend begeleidingsadvies. Joeri Kempkes.nl zal uw persoonsgegevens zorgvuldig verwerken en niet aan derden verstrekken zonder uw uitdrukkelijke toestemming.

17. Als klant bent u zelf verantwoordelijk uw persoonlijke (NAW) gegevens, bekend bij JoeriKempkes.nl up to date te houden zodat correspondentie vanuit JoeriKempkes.nl mogelijk is.

18. Het wordt de klant sterk aanbevolen om zo snel mogelijk met JoeriKempkes.nl eventuele ontevredenheden/vragen/ideeën/feedback te bespreken. Dit geldt ook voor het geval er tijdens het traject fysieke of mentale klachten ervaren worden.

19. Gekochte pakketten of abonnementen zijn te annuleren en/of te wijzigen tot 7 dagen na aankoopdatum. Over gaan van een goedkoper naar een duurder pakket is ten alle tijden mogelijk.

20. Personal trainingen die niet binnen de 3 maanden van het gekochte pakket gebruikt zijn en tenminste 12 uur van te voren zijn afgemeld of pakketten die zijn stopgezet i.v.m. langdurige ziekte of blessure kunnen worden ingehaald tot 6 maanden na de aankoopdatum van het pakket.

21. Massage aan huis pakketten zijn geldig tot 6 maanden na aankoopdatum. Behandelingen die tenminste 12 uur van te voren zijn afgemeld of pakketten die zijn stopgezet i.v.m. langdurige ziekte of blessure kunnen worden ingehaald tot 6 maanden na aankoopdatum. Met uitzondering van het ultimate relax and healthy pakket, deze behandelingen zijn in te halen tot 7 maanden na aankoopdatum.

22. Niet nakomen van de eerste betaling betekent dat er een herinnering wordt gestuurd met een verhoging. Deze verhoging wordt in rekening gebracht voor administratiekosten. De extra kosten voor administratie bedragen 5 procent van het totale bedrag met een minimum van € 5,-

Niet nakomen van de eerste herinnering binnen 7 dagen betekent dat er opnieuw een herinnering wordt gestuurd met een verhoging. Deze verhoging wordt in rekening gebracht voor administratiekosten. De extra kosten voor administratie bedragen 10 procent van het totale bedrag bovenop het bedrag van de eerste herinnering, met een minimum van € 15,-

Niet nakomen van de tweede herinnering betekent dat er rechtsmaatregelen worden genomen. De kosten voor deze stappen zijn voor de cliënt die zijn betalingsverplichtingen niet is nagekomen. Vervolgens wordt de toegang tot de diensten van JoeriKempkes.nl ontzegd.

23. Om een goede communicatie te behouden wordt alleen de voertaal Nederlands en/of Engels gehanteerd welke een ieder kan verstaan.

24. Op onze voorwaarden is het Nederlands recht van toepassing.

25. Als wij ons aan de bovenstaande regels houden, wordt de gezelligheid en sportieve sfeer behouden.

Joeri Kempkes“Improve Your Health!”
In Gelderland (regio Arnhem – Elst – Nijmegen)

Inloggen bij JoeriKempkes.nl

Wachtwoord vergeten?

Joeri Kempkes
Joeri Kempkes
"Improve Your Health!"
Gelderland: Arnhem - Elst - Nijmegen
Heeft u na het bekijken van alle informatie op mijn website interesse gekregen in een van mijn diensten of twijfelt u nog ergens over en wilt u meer informatie? Neem gerust eens contact met mij op via onderstaande button. Ik probeer uw vraag zo goed mogelijk te beantwoorden en help u graag verder.
Neem Contact Op!

Volg Joerikempkes.nl op Facebook