Over Joeri Kempkes

 

Wilt u meer weten over Joeri Kempkes“Improve Your Health!” in Gelderland (regio Arnhem – Elst – Nijmegen)?
Bekijk dan onderstaande pagina’s door op de gewenste link te klikken:

 

Neem Contact Op!

Reviews

Recent heb ik voor Joeri Kempkes de nieuwe website ontwikkeld en in ruil daarvoor ontving ik van Joeri 8 weken lang personal training. Deze trainingen heb ik als zeer positief ervaren.
Voorheen deed ik al aan fitness maar er zat niet echt een structuur in en ik deed vaak dezelfde oefeningen, dit ging op een gegeven moment ook tegenzitten waardoor ik minder gemotiveerd was om überhaupt te gaan. Ook had ik mijn voedingspatroon niet onder controle en had ik geen idee hoe belangrijk rust/slaap is voor je lichaam.
Joeri heeft doormiddel van de personal training, voedingsadviezen en gezondheidsadviezen mijn ogen geopend en ik heb mijn leven compleet over een andere boeg gegooid.
Ik ben nu meer bewust van mijn voeding, ik heb mijn voedingspatroon aangepast aan de hand van de adviezen van Joeri en heb nu een beter beeld van welk effect de voeding het heeft op mijn lichaam/gemoedstoestand.
Daarnaast slaap ik nu minimaal 8 uur per dag om helemaal fit te zijn en om mijn lichaam te laten herstellen van de workouts.
Misschien nog wel het belangrijkste is dat Joeri mij nieuwe oefeningen/technieken heeft aangeleerd waardoor ik niet telkens weer dezelfde oefeningen hoef te doen bij het fitnessen. Nu ben ik in staat om te variëren met oefeningen en om mijn eigen full body workout te verrichten.
Tevens ben ik door zijn coaching over mijn grenzen gegaan, heb ik mijzelf gepusht en deed ik oefeningen met veel meer power/energie dan dat ik dacht in mij te hebben.
Joeri heeft mij geholpen om mij op de goede weg te helpen richting het behalen van mijn sportieve doelen en gezondheidsdoelen. Nu is het aan mij de taak om dit verder op te pakken maar ik bedank Joeri voor alle hulp en de handvaten die hij mij heeft aangereikt om verder te groeien.
Mocht ik nog vragen of advies willen hebben dan kan ik Joeri te allen tijde raadplegen en ik raad iedereen aan om aan gebruik te maken van de diensten van Joeri.
Hij heeft mijn ogen geopend, ik zit veel beter in mijn vel en ik ga nu met veel meer energie door het leven. Ik wil daarom ook Joeri hartelijk danken voor de fijne samenwerking die voor ons beide zeer goed is verlopen en gunstig heeft uitgepakt op meerdere vlakken. Joeri heeft nu een goed lopende website die hij verder kan uitbouwen en ik heb een plan om zowel persoonlijk te groeien en om mijn gezondheid te verbeteren. Maurice De Busschere

Webdeveloper, MediaMaus

Inloggen bij JoeriKempkes.nl

Wachtwoord vergeten?

Joeri Kempkes
Joeri Kempkes
"Improve Your Health!"
Gelderland: Arnhem - Elst - Nijmegen
Heeft u na het bekijken van alle informatie op mijn website interesse gekregen in een van mijn diensten of twijfelt u nog ergens over en wilt u meer informatie? Neem gerust eens contact met mij op via onderstaande button. Ik probeer uw vraag zo goed mogelijk te beantwoorden en help u graag verder.
Neem Contact Op!

Volg Joerikempkes.nl op Facebook