Joeri’s Visie

Body & Mind - Joeri's Visie

 

TRAIN YOUR BODY AND MIND AND GO FOR PERMANENTLY RESULTS.

Ik ben er van overtuigd dat ongeacht welk doel u ook voor ogen heeft, het altijd gaat om een samenwerking tussen zowel het fysieke als het mentale gedeelte.  Door het creëren van een balans tussen beide aspecten zult u het doel die u voor ogen heeft bereiken en zal het ook daadwerkelijk stand houden. U heeft namelijk niet een situatie veranderd, maar uw gehele levensstijl. Dit is waar het in mijn ogen ook omdraait.

Tegenwoordig zijn er allerlei middelen en methoden die u een zo snel mogelijk resultaat garanderen. Het lijkt vaak de beste oplossing, maar niks is minder waar. Het resultaat wat u in sommige gevallen haalt zal maar van korte duur zijn, iets wat u niet wilt. Dit komt vaak doordat u snel en op korte termijn veel veranderd in uw levensstijl, hierdoor kunt u niet wennen aan de vernieuwde situatie.  U houdt de veranderde situatie niet lang vol en al snel valt u terug in uw oude levensstijl, waardoor alle moeite die u gedaan heeft tevergeefs is geweest.

Om dit te voorkomen vind ik dat je altijd op een natuurlijke en stapsgewijze manier iets moet opbouwen. Geen gebruik van welbekende ‘’afslank shakes’’ of andere commerciële tools, maar persoonsgebonden, situatiegericht en stapsgewijs. Alles met als doel om een vernieuwde levensstijl te creëren. Je geeft namelijk door de kleine stapjes die u maakt uzelf de tijd om te wennen aan de vernieuwde situatie. Door na elke stap weer een stap verder te gaan, zult u uiteindelijk bovenaan de ladder staan en heeft u uw doel bereikt of bent u klaar om zelfstandig verder te gaan.

Kort samengevat ben ik niet alleen bezig om uw fysiek te trainen, maar ook om uw mentaliteit te verbeteren. Daarnaast bent u bezig om uw levensstijl te veranderen en niet slechts een situatie, welke vaak van korte duur is. Dit samen brengt mijn visie, waarmee ik u zal begeleiden. Belangrijk is wel dat de motivatie om te veranderen bij u zelf zal moeten beginnen.

Om u te helpen met het verbeteren van uw gezondheid kunt u gebruik maken van een van mijn diensten,  personal training en massage aan huis. Beide diensten helpen u op weg naar een gezonde levensstijl of helpen u bij het onderhouden ervan, neem gerust een kijkje op mijn website.

Toon aandacht voor uw lichaam, de basis van een gezond leven begint bij uzelf!

Joeri Kempkes“Improve Your Health!”
In Gelderland (regio Arnhem – Elst – Nijmegen)

Neem Contact Op!

Inloggen bij JoeriKempkes.nl

Wachtwoord vergeten?

Joeri Kempkes
Joeri Kempkes
"Improve Your Health!"
Gelderland: Arnhem - Elst - Nijmegen
Heeft u na het bekijken van alle informatie op mijn website interesse gekregen in een van mijn diensten of twijfelt u nog ergens over en wilt u meer informatie? Neem gerust eens contact met mij op via onderstaande button. Ik probeer uw vraag zo goed mogelijk te beantwoorden en help u graag verder.
Neem Contact Op!

Volg Joerikempkes.nl op Facebook