Review KRNWTR waterfles

Review KRNWTR waterfles

KRNWTR waterfles Hallo allemaal,

Al een  tijdje ben ik op zoek geweest naar de perfecte drinkfles waaruit ik kraanwater op een gemakkelijke en vooral gezonde manier kan drinken. Zodoende ben ik in aanmerking  gekomen met de KRNWTR waterfles en met de gedachte gang achter hun ontwerp. Aangezien ik hier inmiddels erg fan van ben geworden, wil ik dit graag met jullie delen. Ik zal een korte review schrijven over de waterfles en benoem ik de nadelen van plastic waterflesjes.

Je kent ze vast wel “de plastic waterflesjes”, tegenwoordig heb je talloze merken die hun bron of mineraalwater aanbieden in een plastic flesje. Echter wat vele mensen niet weten brengt dit vele nadelige gevolgen met zich mee. Zo vervuilen we het milieu gigantisch, doordat slechts 20% van een plastic flesje gerecycled wordt. Ook stimuleren we juist de productie van deze plastic waterflesjes, doordat wij ze continu maar blijven kopen. Maar waarom kopen we deze eigenlijk?,  denk je nou echt dat het Alpen water of welke andere mooie verpakkingen en beschrijvingen op deze flesjes beter zullen zijn dan het Nederlandse kraanwater? Zelf weet ik wel beter. Voor deze bedrijven gaat het namelijk puur om de business. Het gewone kraanwater in Nederland is zo zuiver, dat daar nauwelijks iets anders tegen op kan. Waarom zullen wij water in een plastic flesjes laten importeren welke ook nog eens vol zit met plastic chemicaliën, terwijl ons eigen water  wat rechtstreeks uit de kraan komt zuiver en in overvloed aanwezig is? Precies, nadat ik met KRNWTR in contact ben gekomen is het voor mij ook helder geworden hoe incorrect deze aanpak is. KRNWTR heeft daarom een coole, functionele en gezonde fles ontworpen om het gebruik van ons eigen kraanwater te stimuleren.

Een aantal feiten op een rij:

Feiten waarom kraanwater beter is

Lees hier de onderbouwing van deze feiten

 

Inmiddels is het al een aantal weken geleden dat ik mijn KRNWTR waterfles binnen kreeg en deze direct ging uitproberen. De fles werd geleverd met een draaidop welke er standaard bij zit, ook kun je er net zoals ik voor kiezen om er een sportdop bij te nemen. Wat ik meteen als voordeel zag, is dat je de dop van deze fles er in tegenstelling tot andere bidons gemakkelijk er op en af kunt draaien. Over het algemeen werken namelijk de meeste bidons met een kliksysteem welke na een tijdje niet meer goed aan sluit, wat vervolgens veroorzaakt dat je bidon gaat lekken. Het voordeel van een draaisysteem is dus dat deze altijd goed blijft aansluiten en dat waarschijnlijk je fles ook nooit zal gaan lekken. Persoonlijk vind ik dit wel fijn om te weten, er is namelijk niks vervelender dan een lekkende bidon.

KRNWTR waterfles met sportdop JoeriKempkes.nlKRNWTR waterfles met normale dop JoeriKempkes.nl

De sportdop is wel echt een aanrader! Het voordeel van deze dop is namelijk dat je niet continu je hele dop eraf hoeft te draaien als je even snel een slokje water wilt drinken. Met de sportdop klik je namelijk gemakkelijk het dopje omhoog en je kunt direct je water uit de fles drinken. Ik denk namelijk  dat als je deze sportdop niet hebt dat het op den duur vervelend word om constant de dop er af te moeten draaien alvorens je wat water kunt drinken. Ik adviseer dan ook om deze sportdop er bij te nemen.  De fles is ook gemakkelijk mee te nemen en in tegenstelling tot andere  drink flessen kan je er relatief veel water in kwijt, namelijk 0.7 liter. Doordat de fles van RVS materiaal is gemaakt blijft je water ook nog redelijk koel en het belangrijkste: je krijgt geen plastic chemicaliën in je water, waardoor het kraanwater nog zuiverder blijft. De fles en de sportdop zijn in verschillende kleuren te verkrijgen en kun  je ook je eigen kleuren combinatie samenstellen. Zelf heb ik gekozen voor een matzwarte fles met een zwarte sportdop. Ik gebruik de fles nu al een paar weken en heb ik er nog geen nadelen aan ervaren, hij bevalt mij prima!

 

Nog een aantal redenen om te kiezen voor kraanwater en KRNWTR:

 • Kraanwater is lekker
  Het water dat in Nederland uit de kraan komt kan moeiteloos concurreren met bron- en mineraalwaters. Wist je dat kraanwater aan 57 eisen moet voldoen, terwijl dit er voor bronwater maar 17 zijn?
 • Kraanwater is duurzaam
  Bronwater heeft driehonderd keer meer CO2 uitstoot dan kraanwater. Voor de productie van een flesje bronwater is bijvoorbeeld 0,25 liter olie en 3 liter water nodig. Doordat veel flesje worden weggegooid drijft er in zee een plastic eiland ter grootte van Frankrijk en Duitsland samen.
 • Kraanwater is goedkoop
  Water verpakt in een fles of pak is maar liefst 325 keer duurder dan kraanwater. En dan te bedenken dat kraanwater overal gewoon uit de kraan stroomt.
 • KRNWTR is aanstekelijk
  Met KRNWTR laat je op een leuke manier zien dat je kraanwater drinkt en promoot. Omdat er geen klinkers in de naam staan maak je andere mensen nieuwsgierig. Zo heb je direct een mooie gelegenheid om een gesprek aan te knopen over het product.
 • KRNWTR is stijlvol
  De producten van KRNWTR zien er goed uit. Zo kun je met trots uitdragen dat je kraanwater drinkt.
 • KRNWTR is verantwoord
  De producten van KRNWTR zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Zo zijn de drinkflessen gemaakt van roestvrij staal. Door de brede hals zijn de flessen goed schoon te houden waardoor je ze je hele leven lang kunt gebruiken. Zo draag je direct bij aan het inperken van de wegwerpcultuur.

 

Ik hoop dat deze review jullie bewustwording over plastic waterflesjes heeft veranderd en dat jullie de gedachtegang en meerwaarde van deze KRNWTR  fles in zien. Wil je meer informatie of toch nog meer weten over KRNWTR en hun flessen dan kun je dit vinden op de website: www.KRNWTR.nl

 

Heb je nou een vraag, een leuke suggestie of wil je ook een review over jou product? Neem dan even contact met mij op via het contactformulier of stuur een mailtje naar info@joerikempkes.nl. Geen enkele vraag of suggestie is raar of onmogelijk, ik help je graag!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

1 Reactie

 1. Hallo Joeri,

  Wat kost deze fles met drinkdop voor moutainbiken? Ik ben namelijk al een even op zoek naar een gezonde drinkfles.
  En waar kan ik hem bestellen?

  Vriendelijke groeten Gerard

  Reageer

Geef een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *